Woonadvies @ HOME


Herken jij dat? Je bent niet helemaal tevreden over je interieur. Je wilt wel een keer een andere kleur op wand, maar welke dan? Je twijfelt over de juiste indeling van een woonruimte of mis je wat warmte en gezelligheid?   

Dan kun je wel een interieuradvies gebruiken.... en ben je bij BLij BLij wonen aan het juiste adres. Wij kunnen je helpen keuzes te maken zodat jij weer BLIJ kunt wonen.

Wij komen bij je thuis en samen met jou gaan we aan de slag! 

Jouw woonwensen vertalen wij naar een interieuradvies met een concreet stappenplan.

Wij geven je inspiratie, advies over de indeling, advies over het gebruik van kleuren en het toepassen van verschillende materialen. Met behulp van getekende schetsen en eventueel bouwkundig advies kun jij aan de slag om jouw gewenste interieur te realiseren!

 

Ons woonadvies duurt ca 2 uur en de kosten zijn € 250,=

( woon je niet in de omgeving van Deventer of Goor dan komen er nog reiskosten bij )

 

 

Karin Olthoff: Nu de fysieke winkel is overgegaan in een online woonwinkel is er ook meer tijd vrij gekomen voor mijn grootste passie, het stylen en het geven van interieuradvies. Telkens weer heel gelukkig als we mensen BLIJ kunnen maken met ons advies!

In het verleden heb ik de Jan des Bouvrie academie gevolgd en daarna als interieur/verkoopstyliste gewerkt voor verschillende makelaarskantoren.

"Ik hou van een licht en ruimtelijk interieur met gebruik van natuurlijke materialen en wat lef!"

 

Karin Roetgerink: Als bouwkundig architect (ik ben afgestudeerd aan de TU Delft) ontwerp ik ruimtes voor elk interieur.

Ik ben mij de afgelopen jaren steeds meer gaan richten op interieurontwerp waarbij praktische en creatieve oplossingen samen komen.

"Ik hou van een interieur met verschillende stijlen en spannende combinaties."